GYIK az ActionPay partnerhálózat webmestereinek

MIT JELENT AZ ActionPay?

Az Adpump egy partnerhálózat, ahol a felhasználó tevékenységei alapján fizetnek. Ön úgy tud pénzt keresni, hogy felhasználókat hoz a hirdetőink weboldalaira, és ezek a felhasználók meghatározott tevékenységet végeznek, például, vásárolnak, rendeléseket hagynak, regisztrálnak, feliratkoznak. Vagyis, a kifizetés akkor történik meg, ha a felhasználók bizonyos konkrét célokat elérnek.

Az Adpump-nél bárki tud pénzt keresni. Mindazonáltal, vannak bizonyos Szabályok, melyeket szigorúan be kell tartani, hogy biztosítsuk számunkra a kényelmes munkát és a bevételt.

MI KELL AHHOZ, HOGY PÉNZT KERESSEN?

Ahhoz, hogy pénzt lehessen keresni, szükség van egy vagy néhány csatorna minőségi célzott forgalomra. A forgalom az olyan internet felhasználók beáramlását jelenti, akik információt szerezve vagy keresve végig böngészik az oldalakat, weboldalakat. Odairányítani a forgalmat azt jelenti, hogy a felhasználót egy meghatározott weboldalra irányítjuk. A célzott forgalom azon felhasználókat jelenti, akik érdeklődnek az iránt a szolgáltatás iránt, amit a weboldal kínál, amelyre odairányítják őket. Például, ha egy felhasználó nem akar hitelt felvenni, és őt odairányítják egy olyan weboldalra, ahol kérvényezheti a hitelt, akkor ezt nem nevezhetjük célzott forgalomnak.

MI LEHET A FORGALOM FORRÁSA?

A forgalom forrásait kezdettől fogva két csoportba sorolhatjuk a saját weboldalakra és minden másra. Ha ön rendelkezik bármilyen jellegű saját weboldallal, és ez a weboldal eléggé népszerű oldal, akkor ön bátran tekintheti magát webmesternek, és pénzt tud keresni azzal, hogy reklám bannereket, észrevételeket, cikkeket hivatkozással helyez el rajta. Az ön weboldala lehet az ön blogja vagy egy csoport a szociális hálón, melyet ön vezet. A fő elvárás, hogy legyen stabil látogatottság.

Amennyiben nincs saját weboldala, akkor foglalkozhat a forgalom arbitrációjával, vagyis vásárlásával. Ez azt jelenti, hogy az egyik helyen ön megveszi a forgalmat kifizetve, például, a bannerek megjelenítését vagy a kattintásokat az ön hivatkozásairól, és utána ön pénzt fog kapni az Adpump-től. Fontos, hogy az arbitrációval több pénzt keressen, mint amennyit a forgalomra költ, akkor az ön tevékenysége hatékony és hatásos lesz. Minél inkább célzott lesz a forgalom, amit vásárol, annál több pénzt fog tudni keresni. Arról, hogy hol és hogyan tud forgalmat vásárolni, részletesebben a blogunk cikkeiben tud olvasni.

HOGYAN INDULJON EL?

Ahhoz, hogy elkezdhesse a munkát, néhány egyszerű lépést kell megtennie:

HOGYAN ADJUK HOZZÁ A FORRÁST A KEDVENCEKHEZ?

Mi egy kicsit átdolgoztuk az ajánlathoz való csatlakozás folyamatát és kidolgoztunk egy új oldalt, mellyel gyors hozzáférést biztosítunk majdnem az összes népszerű eszközhöz az ajánlatok megjelenítéséhez.
Először rá kell mennie az Ajánlataim fülre, utána átmenni az ajánlatok katalógusához, ekkor a következő oldal fog megjelenni:

Az ajánlathoz történő közvetlen csatlakozás és az ajánlat hozzáadása előtt az „Ajánlataim” oldalhoz, önnek meg kell erősítenie az ajánlathoz megadott korlátozások elfogadását (tiltott forgalom típusok, geo, kiegészítő feltételek) és megnyomni a „Csatlakozás az ajánlathoz” gombot.

Közvetlenül a csatlakozás után önt egy új oldal fogadja, melyen az egyik helyen számos eszköz van megjelenítve, melyek hozzáférhetővé váltak az ajánlattal: hivatkozások, deeplink-ek, bannerek, rotátorok, folyamatban lévő és várható promóciók, valamint YML-katalógus. Ezen az oldalon lent található egy speciális hivatkozás, amely megnyitja a beállítás blokkot, ahol be lehet állítani a traffic-back-et és a post-back-et. Ezek részletes jelentését a mezők mellett találhatja.

MIT ÉRDEMES MEGJELENÍTENI?

Nagyon sokféle ajánlatunk van, bármilyen típusú forgalomhoz kiválaszthatja a megfelelő ajánlatot. Az ajánlatokkal az “Ajánlatok” oldalon tud megismerkedni.

HOGY LEHET NÖVELNI A BEVÉTELEKET?

Erre számos lehetőség kínálkozik. Amint egyre nagyobb tapasztalatra tesz szert a CPA rendszerben, úgy fogja megtanulni hogyan lehet egyre nagyobb mennyiségű jobb minőségű forgalmat generálni, ami megnövelni fogja az ön bevételeit. Minden esetben azt kell keresni, amit a legjobban sikerül elérni, olvasni különféle tananyagot (a mi blogunkat is beleértve). Valamint, fordulhat bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz, hogy elmondják, melyik ajánlatok forognak jobban és illeszkednek az ön forgalom típusához. Kap tőlünk egy személyi menedzsert, aki szívesen válaszol az ön forgalom típusával kapcsolatos összes kérdésre.

HOGYAN TUDJA MEGEMELNI A SAJÁT DÍJSZABÁSÁT?

A Haladó Díjszabást bármelyik webmester önállóan is megkaphatja, ehhez a személyes fiókjában az önt érdeklő ajánlattal szemben meg kell nyomni a „Hozzáad” gombot és megnyílik a díjszabás megemelésére vonatkozó kérelem űrlapja. Néhány kérdés megválaszolása után automatikusan megkapja a „Haladó” díjszabást. Ahhoz, hogy megkaphassa a Szuper díjszabást, létre kell hoznia egy ticket-et megjelölve benne azokat az ajánlatokat, amelyekkel dolgozni szeretne, és meg kell adnia a személyes kapcsolati adatokat (skype vagy ICQ), valamint a rendszerünkben rendelkeznie kell legalább egy aktív forrással.

MIKORRA VÁRHATÓAK A KIFIZETÉSEK?

A kifizetések a rendszerünkben heti egy alkalommal történnek, általában csütörtök este. Egyszerre dolgozzuk fel az összes megrendelt kifizetést múlt csütörtöktől szerdáig bezárólag.

MILYEN TÍPUSÚ FORGALMAKAT LEHET FELHASZNÁLNI?

Gyakorlatilag bármilyet, amilyennel ön rendelkezik vagy ki tud találni. Tilos forgalombefolyásoló rendszereket illetve olyan típusú forgalmakat használni, amelyek be vannak tiltva az ajánlat számára. Minden másban teljesen szabadon lehet tevékenykedni.

MIT CSINÁLJON, HA VALAMI NEM ÚGY ALAKUL?

Ha valami nem úgy alakul, akkor a ticket rendszeren keresztül forduljon az ügyfélszolgálathoz. Bármilyen kérdéssel a rendszerünket vagy a forgalomgenerálást illetően. Segítenek önnek.

MIÉRT BLOKKOLTAK ENGEM?

Nálunk senkit sem blokkolnak úgy, hogy nem hoznak létre ticket-et a blokkolás okairól. A legelterjedtebb esetek azok, amikor feltételezik (vagy rajtakapták), hogy ön befolyásolja a forgalmat, vagy csak egyszerűen ellenőrzik a forgalmat és arra kérik önt, hogy szolgáltasson arról információt, hogy ön hogyan generálja a forgalmat.

MIÉRT NEM FOGADJÁK EL A FORRÁSOMAT?

A legvalószínűbb az, hogy nem felel meg a forrásokkal szemben támasztott követelményeinknek. A leggyakoribb ok az, amikor az ön forrása egy weboldal, amely egy ingyenes hosting-on van elhelyezve. Vagy a látogatottsága nem éri el a napi 2000 egyedi látogatót.

MIT JELENT, HOGY A TEVÉKENYSÉG „FELDOLGOZÁS ALATT” VAN?

A „feldolgozás alatt” státuszt minden olyan tevékenység megkapja, amelyet a hirdető még nem hagyott jóvá. Valószínűleg a hirdetőnek időre lesz szüksége ahhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy a lead minőségi. Amint meghozza a döntést, a tevékenység státusza megváltozik vagy az „elfogadva” (leggyakoribb eset), vagy az „elutasítva” státuszra.

MIT JELENT AZ „ELUTASÍTVA” STÁTUSZ ÉS MIÉRT?

A részletes statisztikában meg lehet nézni az elutasításokra vonatkozó részleteket. Mindegyiknél meg van jelölve az ok. A leggyakoribb ok a „Nem egyedi APID” szokott lenni. Ez általában azt jelenti, hogy a pixel véletlenül kétszer működött, és a rendszer duplikálta a tevékenységet. Ebben az esetben az egyik tevékenység elutasításra kerül.

MILYEN GYORSAN KERÜL KI A PÉNZ A VÁRAKOZÁSI IDŐ UTÁN?

Minden ajánlat számára a várakozási idő egyedileg kerül meghatározásra, és az ajánlat leírásában szerepel. Amint letelik a várakozási idő, a pénzt ki lehet utalni..

HOGYAN TUDOM KIUTALNI A FIÓKOMBÓL A PÉNZESZKÖZÖKET?

Az eszközök kiutalásának legfőbb módszere a Webmoney pénztárcába történő utalás, bár, abban az esetben lehetősége van bankszámlára utalni a pénzt, ha önnél jogi személy van regisztrálva. Ehhez az ügyfélszolgálatnak kellene írni ticket-en vagy bármelyik más elérhetőségen. A kiutalás minimális összege 15 rubelt tesz ki.

KAPHATOK-E SZEMÉLYI MENEDZSERT?

Általában a partnerkapcsolatok részleg munkatársai személyesen lépnek kapcsolatba azokkal a webmesterekkel, akik megnövelik a saját forgalmukat. Amennyiben gyorsabban szeretne kapni egy személyi menedzsert, akkor elegendő, ha ír egy ticket-et az ügyfélszolgálatnak, megadja az elérhetőségeit, és mi kapcsolatba lépünk önnel. A személyi menedzser tevékenységi körébe tartozik a rendszerünket érintő bármilyen kérdés megoldása, az ön forgalom típusának megfelelő legjobb ajánlatok javaslata és sok minden más.  

SZÓJEGYZÉK